Verslag Workshop ‘Tijd nemen voor Jezelf’ voor Mama’s

Tot nu toe heb ik workshops gedaan over Effectief Communiceren in Persoonlijke en Zakelijke relaties, Neuro Linguïstisch Programmeren en Professioneel netwerken, maar ik moet zeggen dat het geven van een workshop op het niveau van identiteit het mooiste werk is. Afgelopen vrijdag waren 6 mama’s bij mij over de vloer voor de workshop ‘Tijd nemen voor Jezelf’. Zij hadden de workshop gewonnen via een Win -actie uitgezet door mij in samenwerking met Mama en Zo.

Op basis van hun motivatie zijn ze door de redactie van Mama en Zo uitgekozen om aan mijn workshop deel te nemen. De acht motivaties die ik had gelezen, hadden vele overeenkomsten met elkaar. Ik kwam de volgende thema’s tegen: Wel of geen carriere maken tijdens moederschap, wensen en verwachtingen rondom het moederschap, uitgeput zijn na een dag werken en de to-do-list is nog niet af en voor jezelf beginnen als moeder, hoe doe je dat? Bij allen kwam het neer op een levensstijl gekenmerkt door ‘rennen en vliegen’ en ‘moeilijk vinden om de juiste keuzes te maken’. En niet alleen moeders hebben te kampen met deze thema’s!

Dit bracht mij op Identiteit Coaching. Het is belangrijk om terug te gaan naar de basis van wie jij bent om erachter te komen wat je nu werkelijk wilt. En wat je werkelijk wilt, zorgt ervoor dat je keuzes gaat maken richting deze behoeften en wensen. Het werd een zeer interactieve workshop waarbij de vrouwen gemotiveerd werden om zichzelf uit te dagen door onder andere stil te staan bij hun kern, potentieel, beperkingen, grenzen en ze kwamen in beweging! Voor het uitzetten van acties die je dichterbij je uiteindelijke doel brengen, is het goed om te voelen, denken en bewegen vanuit je kern en potentieel.

Tijdens de workshop was er een open en ongedwongen sfeer die alles toeliet wat er tijdens de workshop naar boven kwam. Waaronder het delen van de vreugde van een 2e zwangerschap! Dit was prachtig om mee te maken.

Alle 6 de vrouwen gingen naar huis met hun Identiteits Matrix, uitwisseling van persoonlijke verhalen en het motiverende duwtje in de rug om een start te maken met hun actiepunten. In de toekomst zal ik zeker meer van dit type workshops organiseren.

Klik hier voor foto’s van de workshop.

Nieuwsgierig geworden? Wordt dan lid van de maandelijkse Orchid of Life Nieuwsbrief! Je krijgt via de nieuwsbrief gratis LifeCoachingTips. In de nieuwsbrief komen verder nieuwtjes voorbij gerelateerd aan persoonlijke ontwikkeling, doe, kijk en luistertips en coaching kortingen. Om de 2 maanden ontvang je ook een Orchid of Life Nieuwsbrief met de titel ‘Focus op Liefde’. Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

2 gedachten over “Verslag Workshop ‘Tijd nemen voor Jezelf’ voor Mama’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s