Coachee Michael: Dat ik niet gelukkig ben…

In de maand juni lees je een aantal coachingverhalen* van Michael in een reeks van 3 blogs. Op deze manier kun je zijn persoonlijke ontwikkeling volgen en een idee krijgen over wat lifecoaching voor iemand kan betekenen. En natuurlijk wat het eventueel voor jou kan betekenen.

In de blogs lees je delen van het complete verhaal. Het complete verhaal van zijn coachingtraject verschijnt, na 4 maanden lidmaatschap, als bijlage in de Orchid of Life nieuwsbrief. Ben je geïnteresseerd in het hele verhaal? Word dan lid van de Orchid of Life Nieuwsbrief. Op de homepage van de Orchid of Life website kun je je opgeven voor deze nieuwsbrief. Wil je ‘m eerder ontvangen, dan kan dat. Vraag het complete verhaal aan via mijn mailadres: orchidoflife@gmail.com.

De nieuwsbrief verschijnt 1x per maand. Als welkomstcadeau ontvang je 2 maanden lang, elke 2 weken, 4 gratis lessen over persoonlijke effectiviteit. De cursus heet ‘Ja-zeggen’ tegen jezelf’.

*De verhalen zijn gepost met zijn toestemming.

Deel 1: Dat ik niet gelukkig ben…
Ik was diep aan het nadenken, en ik voelde al wat emoties opkomen, maar liet ze nog niet gaan….tot het moment dat dit in me opkwam: “Dat ik niet gelukkig ben…” Ik barstte in tranen uit en voelde het verdriet behoorlijk intens. Misschien het verdriet van al die keren dat ik me dood ongelukkig heb gevoeld tijdens verschillende stottermomenten. Zelfs nu, een week later, krijg ik waterige ogen als ik dit opschrijf. Het heeft me lang bezig gehouden en vaak ook tegengehouden om bepaalde dingen te ondernemen. Ook vaak genoeg ben ik het gevecht aangegaan, maar tot op heden nog niet met een blijvend positief resultaat. Ja die tranen kwamen van ver…

Na de huilbui vroeg ze wat ik voelde en waarom de tranen kwamen. Ik gaf een soort van uitleg die hierboven te lezen valt. Vroeger, negatieve ervaringen met stotteren en dat vrij vaak…. en ook kwam even de gedachte in me op dat ik, voordat ik voor 2 jaar naar Amerika vertrok, tegen mijn moeder zei: “Mama, weet je, ik vind de hele reis, de studie allemaal niet zo spannend, het moeilijkste vind ik het voorstellen en het zeggen van mijn naam. Daar zie ik wel tegenop. Ik wil zo graag dat ik het vloeiend kan zeggen”.

Wordt vervolgd…

Gecoacht door Chungmei Cheng
Life Coach voor Orchid of Life ~ Life Coaching
Heb je behoefte aan een coaching sessie? Ga voor een introductiesessie van 1.5 uur.

Advertenties

4 gedachtes over “Coachee Michael: Dat ik niet gelukkig ben…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s