Coachee Geeske: Nu kan ik met overtuiging de keuzes maken die belangrijk voor mij zijn

beauty

Gedurende enige maanden heeft Chungmei mij geholpen in het zoeken naar een middenweg tussen mijn eigen verwachtingen en mijn bagage. Zij wist door trefzekere vragen steeds dat uit mij te halen wat net onder de oppervlakte lag en dus meer onbewust dan bewust speelde. Door mijn onbewuste denk- en gevoelsleven bloot te leggen heeft ze me enorm geholpen om weer positief in het leven te staan en zekerder mijn weg te kiezen.

Zonder haar hulp was ik verloren gegaan in de negativiteit die in Nederland vaak heerst. In het klagerige, het afkrakende, het ontevredene. Nu kan ik met overtuiging en met veel meer zelfvertrouwen de keuzes maken die belangrijk zijn voor mij en onderweg confronteer ik mijn medemens van hun krachten en hun mooie kanten.

Natuurlijk heeft zij dit niet in haar eentje gedaan, want ze had mijn hulp er wel bij nodig. Maar andersom is dat nog veel meer waar – IK heb het niet alleen gedaan, maar met de hulp van een bijzondere vrouw die heel vroeg in haar leven al precies wist waar zij voor geboren was. Chungmei was niet alleen mijn coach, ze is ook een voorbeeld van rust en positiviteit en een vakvrouw in hart en nieren. Ik raad een ieder aan om een gesprek met haar aan te gaan.

Ben je benieuwd naar wat een coaching sessie jou op kan leveren? Ga voor een introductiesessie van 1.5 uur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s