Coachee Miriam: Ik werd bewust van mijn eigen houding

Sweet

Ik had geen idee wat coaching in zou houden. Ik dacht meer aan psychologische vragen, onderzoeken en vermoeide sessies. Na uitleg en een hoop nieuwsgierigheid besloot ik de confrontatie met mezelf aan te gaan en te beginnen met de sessies. Mijn doelstellingen die ik op dat moment in mijn leven wilde realiseren heb ik opgeschreven en daar begonnen we aan te werken. Ik dacht: “ik vertel wat me dwars zit en Chungmei lost dat even op”. Nou niets daarvan was waar………

De sessies heb ik op een zeer positieve, leerzame en bewuste manier ervaren. Bewust worden van je eigen handelingen is het belangrijkste wat ik uit de coaching gesprekken heb gehaald. Eén keer in de week een paar uurtjes puur egoïstisch zijn en alleen maar bezig zijn met jezelf. Iets waar we in deze maatschappij, hoe cliché het ook klinkt, bijna niet meer aan toekomen. Door gesprekken over mijn ervaringen en het evalueren van mijn week, werd ik mij bewust van mijn houding. Hierdoor sta ik stil bij de houding die ik in bepaalde situaties wil aannemen in plaats van af te gaan op onbewuste en geautomatiseerde handelingen.

Door herhaling van situaties en confrontaties ben ik op een gegeven moment gaan leven op de manier waar ik voor sta. Dit wil zeggen dat ik ben gaan samenwonen met mijn vriend, vervolgens hebben wij samen een huis gekocht en ben van baan veranderd. Er is enige tijd overheen gegaan, maar nu heb ik een baan die beter bij mij past. Het belangrijkste is wel dat ik deze ontwikkeling zelf hebt doorgemaakt met een hele goede sturing: de coach.

BEDANKT!

Ben je benieuwd naar wat een coaching sessie jou op kan leveren? Ga voor een introductiesessie van 1.5 uur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s