Life Coaching: ga voor een introductiesessie

change

De introductiesessie duurt anderhalf uur. Gedurende deze minuten wordt je gecoacht, van top tot teen door de emotionele mangel gehaald. Ja, waarom niet? Je komt om te voelen. Je komt om helderheid te krijgen over jezelf in relatie tot de ander. Maar waar het altijd op neerkomt is de relatie met jezelf. Hoe is deze relatie nu? Luister je naar je behoeften? Sterker nog: geef je jezelf wat je nodig hebt? Deze sessie is een cadeautje voor jezelf.

Door de hoeveelheid informatie die ik op social media kanalen verspreid, heb ik gemerkt dat mensen al een vertrouwensband met mij voelen, terwijl we elkaar nog niet hebben ontmoet. Vanaf het moment dat zij bij mij op de bank zitten, hoef ik alleen maar het volgende te vragen: ‘Hoe gaat het met je?’ Vervolgens zie ik opwellende tranen, de sessie is begonnen. Een officiële introductie over mijn werk of het horen van het hele levensverhaal van de coachee is niet nodig. Wat nodig is, is aandacht voor datgene waarvoor je komt.

Sinds het uitkomen van het eboek ‘Ben je boos? Dan mag dat!’ komen mensen van buiten Den Haag naar mijn coaching praktijk: Leeuwarden, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Leiden en Rotterdam. Als je over de Nederlandse grenzen woont, ben je ook van harte welkom. De sessies zullen via Skype of Google Hangout plaatsvinden.

Coaching vraagstukken
1. Ik ben hooggevoelig. Wat nu? Hoe richt ik mijn leven in?
2. In sociale situaties en/of zelfs in mijn liefdesrelatie voel ik mij onzeker. Ik word hier gek van. Ik twijfel aan mezelf.
3. Ik werk al 25 jaar (of vul dit zelf maar in) bij hetzelfde bedrijf en de afgelopen jaren begint het te knagen. Dit wil ik niet meer, maar wat dan wel?
4. Ik voel dat ik vast zit in een terugkerend patroon van faalangst, onzekerheid en angst voor het maken van keuzes. Hoe kom ik hieruit?
5. Ik voel mij verantwoordelijk voor iedereen en loop mezelf voorbij. Ik krijg hier stress en lichamelijke klachten van. Ik wil mij weer gezond en fit voelen.
6. Ik ben gevoelig voor negatieve energie van anderen. Het belemmert mij in mijn communicatie en helderheid over wie ik ben en waar ik voor sta.

Ervaar wat coaching inhoudt. Het werkt verhelderend om voor jezelf op een rijtje te zetten wat je nu precies voelt, denkt en doet in bepaalde situaties. Dit levert inzichten op waar je wat mee kan.

Lees hier wat coaching jou op kan leveren
Ervaringen van coachees…
Hoe verloopt een Coachingtraject? 

Werkwijze Orchid of Life
* E-mail en/of telefonisch contact: orchidoflife@gmail.com, +31642804038
* Bevestiging afspraak via e-mail met tijd, adres en betalingslink
* Betaling van de sessie(s) via online betalingssysteem van Money Medic: introductiesessie kost 85 euro
* Plaatsvinden van de sessie
* Kort verslag via e-mail

17 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s