Coachee Cynthia: Ik heb nu weer zin om allerlei dingen te ondernemen

woman

Via internet ben ik op de website Orchid of Life gekomen. Ik was al een tijdje op zoek naar een coach en had dus al vele websites bezocht. De website van Chungmei trok me meteen aan. De toon en de beelden waren erg persoonlijk. Dit was precies waar ik op zoek naar was.

Het kennismakingsgesprek bij Chungmei bevestigde mijn positieve gevoel. Geen klinisch kantoor , maar een omgeving waar ik me meteen thuis voelde.

Mijn doel was om zelfverzekerder en relaxter in het leven te staan. Met name in mijn werk was ik vaak onzeker en bang om fouten te maken. Chungmei wist al snel tot de kern te komen en voelde goed aan waar voor mij de problemen lagen. Zij zorgde ervoor dat ik steeds zelf antwoord gaf op mijn eigen vragen, waardoor het nieuwe gevoel al snel eigen werd. Mijn onzekerheid zorgde ervoor dat ik vastliep in mijn leven. Ik durfde geen nieuwe stappen te nemen, bang om te falen. Bang wat de mensen in mijn omgeving van me zouden vinden.

Door middel van diverse leuke en soms ook pittige oefeningen kwam ik steeds een stapje dichter bij mijn doel. De gesprekken en oefeningen gaven me iedere keer weer energie. Ik heb nu weer zin om allerlei dingen te ondernemen, zowel op mijn werk als privé. Ik ben weer begonnen met sporten, spreek vaak af met vrienden en ga met plezier naar mijn werk. Ik kan nu eindelijk zeggen:

Ik ben wie ik ben en dat is goed!

Ben je benieuwd naar wat een coaching sessie jou op kan leveren? Ga voor een introductiesessie! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s