Gepassioneerd leven met miljoenen

geld

Herinner je je nog de blog ‘Lijst van al mijn wensen’? De blog waarin ik vertelde hoeveel synchronische gebeurtenissen ons leidden naar het kopen van loten. Onze harten maakten meerdere salto’s van vreugde en we volgende de signalen. Dachten we echt dat we iets zouden winnen? Dat we de jackpot zouden binnenhalen? Om eerlijk te zijn geloofden we in die kans.

Alleen het universum had iets groters voor ons in petto. Inderdaad, we hebben die miljoenen niet gewonnen. Als we het wel hadden gewonnen, zou ik er waarschijnlijk niet over schrijven. Uit de boeken (‘Lijst van al mijn wensen’ en ‘Het zal je maar gebeuren’) die op mijn pad kwamen, bleek wel dat het heel erg moeilijk kan zijn om met zoveel geld om te gaan.

In de aanloop naar de trekking begonnen onze dromen te leven. We deelden onze dromen, voelden onze innerlijke kracht en motivatie en genoten hier enorm van. Wat het hele proces ons dus heeft opgeleverd, is het gevoel dat we alles wat we willen op eigen houtje kunnen bereiken. Natuurlijk zouden die miljoenen praktisch en welkom zijn geweest, maar het gevoel voelen dat je het ook zonder het geld kan bereiken, is onbetaalbaar.

Wat zou jij doen als je miljoenen tot je beschikking zou hebben? 

Een gedachte over “Gepassioneerd leven met miljoenen

  1. Wij kopen ook wel eens een lot, maar beseffen ook dat we daarmee vrijwel geen kans hebben om te winnen. Waarom we het dan doen? We zeggen wel eens tegen elkaar: we kopen weer een keertje een lading dromen voor een paar euro 😉 juist daarom houden we het ook bij 1/5 lot, een stuk goedkoper, maar die dromen heb je alsnog.

    Wat wij zouden doen? Een leuk huis kopen zonder hypotheek af te hoeven sluiten, zodat we niet meer afhankelijk zijn van wbv of bank. Met een tuin, waar we lekker buiten kunnen zitten en groenten kunnen verbouwen en zo. Een nieuw autootje zodat we even van de apk-keuringen af zijn, studieschuld helemaal afbetalen. En als het genoeg zou zijn om van te leven als je ‘normaal’ leeft: dan zou vriend zijn baan, waar hij op moment echt met tegenzin werkt, op kunnen zeggen. Voor ons zijn het echt dromen die ons onafhankelijker en vrijer maken, want kasten van huizen, boten of sportauto’s hoeven we echt niet 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s