2017: wat laat ik achter me én waar ga ik voor? 

Vandaag vroeg ik op de facebookpagina Hooggevoeligheid en intuïtie: ‘Wat laat je achter je je én waar ga je voor in 2017?’ Klik hier om de diverse antwoorden te lezen. 

Het bedenken van zo’n vraag is makkelijk, er een antwoord op geven vraagt wat meer tijd. Deze vraag zette ook mij aan het denken. Wat laat ik achter mij?

  • De eerste drie maanden na de bevalling van onze jongste. Deze waren prachtig mooi en o zo pijnlijk. Door slaapgebrek ’s nachts zweten, koortsig en één keer zelfs op de grond neergeknald. Dat was eng. Ondanks de tepelkloven en borstontsteking doorgegaan met voeden, terwijl ik vaak genoeg zei dat ik ermee zou gaan kappen. Arnold was hierin mijn steun en toeverlaat. Hij hoorde mij simpelweg aan en googelde naar informatie over hoe goed borstvoeding en co-sleeping wel niet is. Ben er trots op dat ik door heb gezet, geef nog steeds borstvoeding en ga er binnenkort mee stoppen. O,ja, ook heel blij met de ondersteuning van mijn antroposofische huisarts om op een natuurlijke manier te herstellen van de borstontsteking.
  • De blijdschap én teleurstelling dat Arnold en ik de door mij opgezette coachingpraktijk samen zouden gaan runnen. Ik wilde hem er graag bij hebben, omdat ik dit werk al zo lang alleen doe. We hebben hem via een aantal mooie blogs van zijn hand geïntroduceerd als rebirther, maar een paar maanden later bleek het toch anders uit te pakken. Ik voelde deze verandering aankomen en had mezelf mentaal voorbereid. Ook voelde ik de kracht vrijkomen dat ik het prima alleen af kan. Achter de schermen blijven we elkaar zakelijk en creatief steunen.

En waar ga ik voor in 2017? Zo’n kersvers jaar, leuk om te fantaseren over hoe ik en wij als gezin dit jaar gaan invullen.

  • Meer slapen. Yes, ik kijk ernaar uit om meer te slapen. Uitgerust wakker worden en naast werken nog tijd hebben om te lezen en andere leuke dingen te doen.
  • Quality time met mijn dochter. Ze is ontzettend geduldig geweest, omdat het meeste van mijn aandacht ging naar de zorg voor haar broertje.
  • Daten met mijn man. Naar het theater of uit eten gaan. Oh, my gosh, hoe fijn zal dat zijn??!!
  • Verder gaan met het actief begeleiden van onze dochter, zodat ze haar energie terugkrijgt en het vormgeven van onze rollen als betrokken ouders bij haar school. Die input wordt van ons verwacht en wij vinden het leuk om met onze kennis en kunde bij te dragen.
  • Professioneel ga ik lekker door met waar ik mee bezig ben: mensen coachen/ rebirthen naar een energiek, fijn, krachtig en liefdevol leven.

Dat was het voor nu. Ik kijk ernaar uit. En ik hou je op de hoogte!

Een gedachte over “2017: wat laat ik achter me én waar ga ik voor? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s