FBLC 4: op weg naar meer plezier

Zo! Het zit er weer op. Alle vier de FB Live Coaching sessies (FBLC) hebben plaatsgevonden. Het geven van deze FBLC’s was voor mij een hele bijzondere ervaring. Ik heb veel spanningen en enthousiasme gevoeld en er veel van geleerd. Wat ik ervan heb geleerd is hoe ik de komende FB Live’s wil aanpakken. Het eerstvolgende thema dat in februari voorbij zal komen is HSP & Liefde. Ik heb er heel veel zin in.

Naar aanleiding van deze vierde FBLC heb ik mijn eigen doelen onder de loep genomen. Mijn doelen voor dit jaar zijn:

  • In alle vrijheid autorijden
  • Mijn tweede boek schrijven
  • FB Lives blijven geven

Wat ik van deze eerste maand heb geleerd is dat het belangrijk is te beseffen of je wel genoeg energie hebt om aan alle doelen tegelijkertijd te werken.

Als je doelen hebt waarbij veel spanningen gepaard gaan, zal hier veel aandacht en tijd naar uit gaan.

Het autorijden vroeg veel energie van me en het voorbereiden van de eerste drie FBLC’s ook. Dit betekende dat er minder tijd over bleef voor het werken aan het boek.

Ook als er sociale activiteiten op het programma staan is het belangrijk om als hooggevoelig persoon je intenties erop aan te passen. (om teleurstelling te voorkomen)

Afgelopen week kwam ik zelfs niet toe aan 2.5 uur werken aan mijn boek. Het bleef bij een klein uurtje, omdat ik de concentratie ervoor niet kon opbrengen vanwege een totaal ander slaapritme door de derde FBLC en de verjaardag van mijn zoon.

We leren door vallen en opstaan. Ik kwam laatste een leuke uitspraak tegen: een kind die 50 keer valt denkt toch ook niet ‘lopen is niks voor mij’. Geweldig!

Hieronder mijn intenties en affirmaties voor de komende weken.

Intenties

  • Op twee momenten werken aan mijn volgende boek. (als het doordeweeks niet lukt dan 1x in het weekend.
  • Met Arnold naast me en zelfstandig rijden naar vrienden en familie.
  • Doorgaan met yoga en slapen.

Affirmaties

  • Ik ben een kanaal voor de pijn van mezelf, de generaties voor mij en de mensen die ik begeleid.
  • Ik ben de architect van mijn leven; ik bouw het fundament en kies voor wat ik wil doen.
  • Ik laat mij leiden door de creatieve energie die door mij heen stroomt.

Ik ben heel erg benieuwd naar jouw doelen, intenties en affirmaties. Je kunt je doelen, intenties & affirmaties ook delen als reactie op deze blog.

Ik wens je heel veel plezier en sterkte met het bezig zijn met je doelen, intenties en affirmaties. Lijkt het je wat om 1-op-1 begeleiding te ontvangen om jouw doelen te bereiken? Maak een afspraak voor een introductiesessie en ervaar wat het jou op kan leveren. 

Heeft deze FB Live Coaching sessie je op een bepaalde manier geraakt? In beweging gebracht? Zo, ja, dan wil ik je uitnodigen een blijk van waardering te geven via deze link: https://onlinebetaalplatform.nl/nl/orchid-of-life/kopen/pbn_d636c441ce84 (het cijfer in het vak onder “aantal” kan je aanpassen ;-)) Dank je wel!!`

In februari zullen de zondagavonden in het teken staan van HSP & Liefde. Hartstikke leuk als je er weer bij bent. Klik hier voor meer informatie…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s