Over landen in jezelf…

Hoi! Welkom op de Orchid of Life’s weblog. Wat vind je ervan? Zullen we samen gevoelig zijn, keihard lachen, snotteren van het huilen en schreeuwen vanuit woede en hevige paniek? Het mag er allemaal zijn. Jij mag er zijn. Met alles wat je voelt. Landen in jezelf betekent door het moeras heen om je innerlijke kracht, wijsheid, liefde en licht te hervinden. Keer op keer te voelen totdat je bent geland. En jij voelt wanneer dat zo is.

Met Com-Passie,
Chungmei Cheng

Wat anderen over de begeleiding zeggen

Ze heeft het uitzonderlijke talent met de juiste vragen je belangrijkste waarden en pijnpunten te vinden en zo direct tot de kern van je vraag, probleem of zoektocht te komen. Ze is een van de meest authentieke personen die ik heb mogen leren kennen en heeft mij liefdevol, veilig en met grote vaardigheid begeleid. Ze beheerst vele coachingsmethodieken, waarvan rebirthing een belangrijke, maar zeker niet de enige is. Met haar sensitiviteit en inlevingsvermogen voelt ze precies aan welke van deze methodieken jou kan helpen. Elke sessie was daarmee anders en altijd wat ik op dat moment nodig had. Na elke sessie was ik verder op (mijn) pad en geïnspireerd om mijn zoektocht voort te zetten.

~ Martine van Kessel

Ik vind Chungmei een hele prettige en goede coach. Ze heeft een liefdevolle, betrokken en directe aanpak met een goeie dosis nuchterheid en humor. Voor mij de perfecte combinatie om me veilig te voelen en uitgedaagd te worden om de reis naar binnen te maken. Ik vind elke sessie weer spannend en tegelijk kijk ik er altijd erg naar uit. Chungmei weet me goed te begeleiden naar mijn pijnpunten, ook als ik (onbewust) weerstand bied, en met haar hulp heb ik al zoveel mooie stappen kunnen zetten richting meer zelfliefde, kracht, licht en vrijheid. Ik kan Chungmei echt van harte aanbevelen.

~ Kathelijn Steenkamp

Tijdens een sessie met Chungmei merk ik hoe ik steeds sneller in verbinding kom met mezelf. Haar energie is heel uitnodigend en zonder oordeel. Daardoor voel ik me erg op mijn gemak om me te uiten hoe ik me daadwerkelijk voel. Vaak kom ik met een ‘probleem’ en zit daar veel woede of frustratie onder verstopt. Die emoties slaan zich op in mijn lichaam en zelf vind ik het nog vaak lastig om hier uiting aan te geven. Door middel van een ademhalingssessie komen die emoties los en kom ik weer bij mijn ware zelf. Vanuit daar vind ik de antwoorden en wijsheid die ik zelf al in me had maar door de mist van frustratie niet zichtbaar waren. Ik ga van denken met mijn hoofd naar voelen met mijn hart. Na een sessie met Chungmei lukt het me om keuzes te maken die bij mijn eigen normen en waarden passen. En dat voelt mega bekrachtigend! 

~ Naomi Felesita

Ze heeft het talent om je te zien en te doorzien en voelt je. Ze is een absolute specialist om tot de echte kern te komen.

~ Bianca Kremer

Ik kwam bij Chungmei in juni 2017 door te googelen op hoogsensitiviteit. Ik was op zoek naar een coach die me daar wat verder bij kon coachen, en dat bleek een schot in de roos. Hoewel ik niet op zoek was naar rebirthing sessies, bleek dat toch het advies te zijn van Chungmei om met haar te gaan uitproberen. Ik had mezelf geen groter cadeau kunnen doen. De ademhalingssessies in combinatie met Chungmei’s nuchtere en zeer betrokken vragen (waarbij ze veel aanvoelt vanuit haar eigen sensitiviteit) leverden vele inzichten op. Meer dan een jaar later is mijn leven compleet veranderd, vooral doordat IK veranderd ben. Ik ben bij mezelf gekomen, heb mezelf opnieuw leren kennen en ben aan het bloeien en groeien. Chungmei is een geweldig mens. Lief, betrokken, grappig, goedlachs, ik word blij als ik bij haar de kamer instap. Ik voel me ontzettend op mijn gemak bij haar. Professioneel gezien is Chungmei erg kundig en daar gebruikt ze ook haar gevoeligheid bij, waarbij ze vaak precies het juiste vraagt of benoemt. Als ik weer wat zelfreflectie nodig heb, zal ik weer naar haar toe gaan!

~ Judith Schelling

Chungmei is a very talented, confident, empathic and intuitive coach who always seems to know what’s right for you. She has a real talent for bringing clarity with simple, spot-on observations and words. I was skeptical about rebirthing before I tried it, but it was life-changing for me. Chungmei combines the breathing technique with releasing emotions through voice liberation, which makes it extra powerful and effective. She made me feel completely safe and seen so that I was able to work through and release old deep fears and pain. And with her very gentle but determined guidance and support she gave me the belief and strength that I could get through anything. I still use her breathing technique and tools in my daily life. Thank you so much Chungmei!

~ Marloes van Meel


Laten we dansen in de regen!


%d bloggers liken dit: